ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάιατ: Οι επενδυτές ανταποκρίνονται στο προσκλητήριο της Ελλάδας

14:21 - 09 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
Πάιατ: Οι επενδυτές ανταποκρίνονται στο προσκλητήριο της Ελλάδας
Κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου για την προσφορά του στην ελληνική οικονομία στην εκδήλωση απονομής των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζέφρυ Πάιατ ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν δεσμευμένες στο να υποστηρίζουν την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας, καθώς πιστεύουν ότι μια δυνατή οικονομία θα δυναμώσει το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας σε μια δύσκολη περιοχή και θα βοηθήσει τα δύο κράτη να δουλέψουν δίπλα δίπλα για κοινούς σκοπούς.

Την τιμητική διάκριση απένειμε στον κ. Πάιατ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Πάιατ, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτήν την περίοδο υπογραμμίζοντας ότι «οι επενδυτές ανταποκρίνονται στο πράσινο φως που άναψε η Ελλάδα κι ανταποκρίνονται και στις καλές σχέσεις των δύο χωρών. Και δουλεύουμε -πρόσθεσε- μαζί με την κυβέρνηση, για να την βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε».

Μέγας χορηγός των βραβείων ήταν η Praxia bank, χάλκινοι χορηγοί o AIA, η Εθνική Ασφαλιστική, TOTAL-EREN και τηλεπικοινωνιακός πάροχος η Wind, υποστηρικτής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποστηρικτές της εκδήλωσης η ΔΕΘ-HELEXPO, το Μακεδονία Πάλλας και η EXPO SYSTEM.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:25 - 09 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.