ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Novartis: Στη Βουλή η υπόθεση - Μήνυση από Λοβέρδο

13:30 - 16 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
Novartis: Στη Βουλή η υπόθεση - Μήνυση από Λοβέρδο
Στη Βουλή διαβιβάζεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η υπόθεση για τις καταγγελίες περί μεθοδεύσεων στην έρευνα για την Novartis. Μήνυση κατά της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη κατέθεσε τη Δευτέρα ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Η δικογραφία φέρνει την κυβέρνηση αντιμέτωπη με το ερώτημα εάν θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή ή όχι με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δηλώνει στη ΔΕΘ πως «δεν πρόκειται η βουλή να μετατραπεί σε βιομηχανία εξεταστικών» και να παραπέμπει στην κρίση του Κοινοβουλίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των Δημήτρη Αβραμόπουλου, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Ιωάννη Αγγελή.

Μήνυση από Λοβέρδο

Μήνυση για κατάχρηση εξουσίας κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και κατά των Επίκουρων Εισαγγελέων Διαφθοράς Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Τίποτε, καμία και κανένας δεν θα σταθούν πάνω από την αλήθεια. Το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας έχει συντελεστεί. Εκείνοι που εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως ο ελληνικός νόμος ορίζει. Είναι ζήτημα Συντάγματος, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης» ανέφερε σε δήλωσή του μετά την υποβολή της μήνυσης ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:43 - 16 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.