ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμβάθυνση της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στον τομέα της δικαιοσύνης

16:50 - 17 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
Εμβάθυνση της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στον τομέα της δικαιοσύνης
Η εμβάθυνση της συνεργασίας των Ελλάδας και Κίνας στον τομέα της Δικαιοσύνης ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα και του υφυπουργού, Δημήτρη Κράνη, αντίστοιχα με δεκαπενταμελή αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Λαϊκού Δικαστηρίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας υπό τον πρόεδρό της, Zhou Qiang.

Κατά την συνάντηση αυτή στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε εκτενώς «στον κρίσιμο ρόλο της Δικαιοσύνης, που αποτελεί βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, όχι μόνο στην εξέλιξη μιας κοινωνίας αλλά και στην ανάπτυξη της οικονομίας».

Από την πλευρά του ο Zhou Qiang τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ότι «η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας θα συμβάλει στις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις αλλά και στις πολιτιστικές επαφές των δυο χωρών».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, μεταξύ των άλλων, από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης ο γενικός γραμματέας Πάνος Αλεξανδρής και από την πλευρά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η πρέσβης στην Ελλάδα Zhang Qiyue.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.