ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διμερής συνάντηση Ελλάδας – Σερβίας στο Βελιγράδι

10:46 - 15 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Διμερής συνάντηση Ελλάδας – Σερβίας στο Βελιγράδι
Διμερή συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Σερβίας και τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Σερβίας, βουλευτή κ. Veroljub Arsic είχε η ελληνική αντιπροσωπεία που συμμετέχει στις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης στο Βελιγράδι με επικεφαλής τη βουλευτή κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη εξήρε την άψογη σερβική διοργάνωση μιλώντας με πολύ θερμά λόγια για την εναρκτήρια τελετή ενώ αναφέρθηκε και στη μακρόχρονη φιλία μεταξύ των δύο χωρών μέσω του πολιτισμού, όχι μόνο σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο λαών.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό χαρακτηρίζοντάς το επείγον θέμα και επισημαίνοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστεί σε ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο.

Ο κ. Arsic από την πλευρά του ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη μακρόχρονη υποστήριξη προς τη Σερβία, αναφορικά με τη μη αναγνώριση του Κοσόβου, την ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας, καθώς και τον διάλογο για την Πρίστινα. Όπως είπε «δεν υπάρχει οικονομική πρόοδος χωρίς σταθερότητα» και υπογράμμισε ότι «μοιραζόμαστε την ίδια κουλτούρα για χρόνια και είναι ευθύνη μας απέναντι στους λαούς μας, η συνέχεια της καλής συνεργασίας μας».  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.