ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

14:21 - 27 Νοε 2019 | Ειδήσεις
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης
Στη σύλληψη 5 ατόμων, τα οποία αποτελούσαν συμμορία και δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Δενδροποτάμου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκε περισσότερο από ενάμισι κιλό ηρωίνης. Όσον αφορά τους συλληφθέντες, πρόκειται για δύο άντρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας 31, 33, 51, 25 και 38 ετών αντίστοιχα, συγγενείς μεταξύ τους. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας ως αρχηγικό μέλος της συμμορίας φέρεται ο ένας από τους άντρες, ηλικίας 31 ετών, και ως άμεσοι συνεργάτες του στη διακίνηση των ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και κυρίως στην περιοχή του Δενδροποτάμου οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες και συλληφθείσες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι φερόμενοι ως δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης και αποθήκευσης της ηρωίνης το σπίτι της εικοσιπεντάχρονης και κατάστημα ιδιοκτησίας άλλου συγγενικού τους προσώπου, το οποίο διαχειριζόταν ο φερόμενος ως αρχηγός μαζί με τον 33χρονο και την 25χρονη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1.510 γραμμαρίων μέσα σε γυναικεία τσάντα, χρηματικό ποσό ύψους 1.200 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πλήρες σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από ένα καταγραφικό και τέσσερις κάμερες και ένα Ι.Χ.Ε.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:25 - 27 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.