ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΙΣΑ στην Αλβανία: Παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό

22:24 - 01 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Ο ΙΣΑ στην Αλβανία: Παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό
Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Τιράνων μετέβη η Ομάδα Αμεσης Δράσης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία των 6,4 Ρίχτερ.

Η ομάδα του ΙΣΑ παρέδωσε το υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Ολοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΙ. Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο ιατρών του ΙΣΑ μαζί με την ανθρωπιστική βοήθεια είχε αναχωρήσει την Παρασκευή (29/11) από την Περιφέρεια Αττικής. Το υλικό παραδόθηκε στο εξειδικευμένο Τραυματολογικό Κέντρο του νοσοκομείου.

Οι ιατροί της ομάδας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην αντιμετώπιση των τραυματιών ενισχύοντας το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Η υποδοχή της Ομάδας ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια, τόσο από το διοικητή του νοσοκομείου, κ. Αρμπεν Ζενελαζ, όσο και από το ιατρικό προσωπικό, που ευχαρίστησαν την ελληνική αντιπροσωπεία για τη στήριξη.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ο διοικητής και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου των Τιράνων έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στη χώρα μας, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Μάλιστα στις συνομιλίες τους με τον αρχηγό της αποστολής Πανάγο Μπουρλίδη αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο της ιατρικής στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Εντι Ράμα ευχαρίστησε την Ελλάδα για την βοήθεια που προσέφερε στις πληγείσες περιοχές από τον φονικό σεισμό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.