ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την «Κιβωτό του Κόσμου» επισκέφθηκε ο Θεοδωρικάκος

17:52 - 25 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Την «Κιβωτό του Κόσμου» επισκέφθηκε ο Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο υπουργός ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του Κέντρου Αντυ Θεοδωρακοπούλου για τα προβλήματα και τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», συζήτησε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα. Μάλιστα με ορισμένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, έπαιξε πινγκ - πονγκ. Σημειώνεται ότι στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, φιλοξενούνται 54 παιδιά από δύο έως 17 ετών.

Στην επίσκεψή του στην «Κιβωτό του Κόσμου», ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδευόταν από τον δήμαρχο Πωγωνίου, Κώστα Καψάλη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ), Ηλία Γιάτσιο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θεόδωρο Τζαρούχη.

«Δεν μπορούσα να έλθω στα Γιάννενα και να μην επισκεφθώ, εδώ στη μεθόριό μας με την Αλβανία, αυτή τη θαυμάσια δομή όπου ο πάτερ Αντώνιος μαζί με τους συνεργάτες του, δίνουν αγάπη και υποστήριξη σε παιδιά, που δυστυχώς έχουν βασανισθεί στη ζωή τους. Όλοι οι χριστιανοί οφείλουμε να δείχνουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι, όπου εξήρε το έργο των συνοριοφυλάκων και τόνισε ότι με την προσφορά τους ενδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.