ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου σε Μολυβδοσκέπαστη και Καλπάκι

20:03 - 26 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Επίσκεψη Θεοδωρικάκου σε Μολυβδοσκέπαστη και Καλπάκι
Τους στρατιώτες στο Καλπάκι και στο μεθοριακό φυλάκιο στη Μολυβδοσκέπαστη επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφτηκε, σήμερα Πέμπτη, το Μουσείο Πολέμου στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στην συνέχεια την Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης και το Στρατιωτικό Φυλάκιο Μολυβδοσκέπαστου, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Οι στρατιώτες που τον υποδέχθηκαν έψαλλαν τα κάλαντα με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Στη συνέχεια ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας, Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Μπολομύτης ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών.

Τον κ. Θεοδωρικάκο συνόδευαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου Δημάρχου Δωδώνης, κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης, κ. Ηλίας Γιάτσιος, ο Δήμαρχος Κονίτσης, Νικόλαος Εξάρχου και ο Δήμαρχος Πωγωνίου, Κώστας Καψάλης, καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ και κάτοικοι της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανήμερα των Χριστουγέννων, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.