ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Χρ.Μεγάλου πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

10:31 - 18 Δεκ 2009 | Επιχειρήσεις
Τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009, τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας εξέλεξαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, στην πρώτη του συνεδρία, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, ανέδειξε με ψηφοφορία τη σύνθεσή του για τη διετία 2009 – 2011: Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Χρήστος Μεγάλου (Credit Suisse) και αντιπρόεδρος ο Νότης Μηταράκης (Fidelity International). Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Χρήστος Μεγάλου
(Credit Suisse) Πρόεδρος
Νότης Μηταράκης (Fidelity International) Αντιπρόεδρος
Στράτος Χατζηγιάννης (NBGI Private Equity) Ταμίας
Εφη Γεράκη (Barclays Wealth) Γενική Γραμματέας
Ελενα Μαυρογονάτου (Barclays Wealth) Γραμματέας Εκδηλώσεων
Λούης Λοΐζου (Citi) Γραμματέας Μελών
Μιχάλης Ζέκκος (Permira) Μέλος
Δημήτρης Τρίκαρδος (Societe Genarale) Μέλος
Γιώργος Ερκάν (Credit Suisse Private Banking) Μέλος

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η εκλογή μου ως Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας. Το HBA είναι το πιο σημαντικό δίκτυο επικοινωνίας για τους Έλληνες επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα που εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι επίσης σημαντικό το ότι θα έχω την υποστήριξη ενός ισχυρού διοικητικού συμβουλίου και Αντιπρόεδρο το Νότη Μηταράκη. Προσβλέπω σε δύο γόνιμα χρόνια στο πηδάλιο του HBA Μεγάλης Βρετανίας και θα επιδιώξω την περεταίρω ενίσχυση του κρίσιμου ρόλου του, στην αντιπροσώπευση των Ελλήνων τραπεζιτών στην οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης παγκοσμίως, πιστεύω ότι ο ρόλος του HBA θα είναι ακόμη πιο σημαντικός και η συμμετοχή του στα επιχειρηματικά δρώμενα ιδιαίτερα εποικοδομητική», δήλωσε ο Χρήστος Μεγάλου, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας.

 «Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί ένα ξεχωριστό δίκτυο επικοινωνίας για όλους τους Έλληνες και Κυπρίους τραπεζίτες που ζουν και εργάζονται στην Μεγάλη Βρετανία. Οι Έλληνες τραπεζίτες αποτελούν μια πολύ δυναμική κοινότητα της ομογένειας, η οποία αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία χρόνια χάρη στην αξιοκρατία που διακρίνει την αγορά του Λονδίνου. Ως Ένωση επιδιώκουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην εξέλιξη των ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο μας», δήλωσε ο Νότης Μηταράκης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.