ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε εταιρίες στην κούρσα για τις άγονες γραμμές

17:28 - 13 Ιαν 2010 | Επιχειρήσεις
Πέντε αεροπορικές εταιρίες δήλωσαν τελικά συμμετοχή στο διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 24 αγόνων γραμμών που είχε ματαιωθεί λόγω των εκλογών, συγκεκριμένα οι AEGEAN AIRLINES, ASTRA AIRLINES, ATHENS AIRWAYS, OLYMPIC AIR και SKY EXPRESS.

Ο διαγωνισμός αφορά την παροχή υπηρεσιών για τις άγονες γραμμές, για το διάστημα από 1η Απριλίου 2010 ως 31/03/2012.

Eντεκα γραμμές διεκδικεί η Aegean

Τα ποατελέσματα του διαγωνισμού για έντακα άγονες γραμμές περιμένει η Aegean Airlines. H εταιρεία υπέβαλε προσφορές για την εκμετάλλευση 11 τακτικών αεροπορικών γραμμών στις οποίες έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας (άγονων γραμμών) για την χρονική περίοδο από 1η Απριλίου 2010 έως και 31 Μαρτίου 2012.
Συγκεκριμένα η Aegean κατέθεσε προσφορές για την εξυπηρέτηση των κάτωθι γραμμών:

ΑΘΗΝΑ - ΙΚΑΡΙΑ
ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΠΑΘΟΣ
ΑΘΗΝΑ - ΚΥΘΗΡΑ
ΑΘΗΝΑ - ΣΗΤΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ - ΣΚΙΑΘΟΣ
ΑΘΗΝΑ - ΣΚΥΡΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΑΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΚΥΡΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΙΟΣ

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπεύει να καλύψει τα ως άνω δρομολόγια με διαθεσιμότητα θέσεων έως και διπλάσια των ελαχίστων θέσεων που απαιτεί ο διαγωνισμός για την εξυπηρέτηση των πιο πάνω γραμμών. Στόχος της AEGEAN ήταν και είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη της κίνησης και της τοπικής οικονομίας των μικρότερων νησιών μας, όπως κάνει από δεκαετία και πλέον στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας.

Η AEGEAN θα εξυπηρετήσει όσες γραμμές της καταχωρηθούν με την σταθερότητα και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που επιδεικνύει σταθερά την τελευταία δεκαετία και που την έχουν καταστήσει την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας.
Τελευταία τροποποίηση στις 18:29 - 13 Ιαν 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.