ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚ: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ της Aspis Bank- Όλες οι αποφάσεις

19:14 - 08 Μαρ 2010 | Επιχειρήσεις
Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά μετοχών της εταιρίας «ASPIS BANK Α.Τ.Ε.» με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

Επιπλέον, η ΕΚ:

•        Ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ A.E.» για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών.

•        Ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» για τη δημόσια προσφορά ομολογιών με έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή των ομολογιών στην Αγορά Αξιών του Χ.Α.

•        Επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον κ. Φίλιππο Βρυώνη διότι προέβη σε εκπρόθεσμη γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής συμμετοχής του επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/1992.

•        Επέβαλε πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ στην εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.», διότι δεν προέβη σε γνωστοποίηση μεταβολής συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/1992.

•        Επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον κ. Αντώνιο Οικονόμου, διότι, ως υπόχρεο πρόσωπο του άρθρου 13 του ν. 3340/2005, δεν προέβη σε γνωστοποίηση συναλλαγών επί μετοχών της εταιρίας «ΖΗΝΩΝ Α.Ε. ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».

•        Επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην εταιρία «ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», διότι στις οικονομικές καταστάσεις της μητρικής εταιρίας χρήσης 2008 δεν αποτίμησε την αξία θυγατρικής της εταιρίας σύμφωνα με το ΔΛΠ 36 χωρίς ωστόσο να επηρεαστούν τα ενοποιημένα αποτελέσματα της εταιρίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.