ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Τράπεζα Πειραιώς στην 3η Διεθνή Έκθεση «ECOTEC-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα»

13:51 - 22 Απρ 2010 | Επιχειρήσεις
Η Τράπεζα συμμετέχει φέτος με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στην 3η Διεθνή Έκθεση «ECOTEC- Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα, από την Πέμπτη 22 έως την Κυριακή 25 Απριλίου.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο (στην Αίθουσα 5, στο επίπεδο Ε1), θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και να ενημερωθούν για τα ειδικά διαμορφωμένα πράσινα προϊόντα τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες περιβάλλοντος και στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότατα να πληροφορηθούν για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται είτε σε επιχειρηματικό είτε σε ιδιωτικό επίπεδο, οι οποίες περιλαμβάνουν αφενός ολοκληρωμένες προτάσεις για τη χρηματοδότηση έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και αφετέρου προτάσεις για την “πράσινη στροφή” και την ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς, πρωτοπόρος σε θέματα περιβάλλοντος, συνεχίζει να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της, επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.