ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Inform Π. Λύκος: Ο κ. Π. Σπυρόπουλος ο νέος αναπληρωτής CEO

13:26 - 11 Απρ 2011 | Επιχειρήσεις
O κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της μητρικής εταιρείας και Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή του Ομίλου (Group COO), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Inform Π. Λύκος.
Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, ο κ. Σπυρόπουλος είναι σαράντα πέντε ετών, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει εμπειρία πλέον των είκοσι ετών στους τομείς της Διοίκησης και των Οικονομικών. Πριν την ανάληψη των σημερινών του καθηκόντων, τα τελευταία έτη έχει εργαστεί σε γνωστές εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, όπως η Πλαίσιο Computers Α.Ε.Β.Ε. στην οποία κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή & Μέλους Δ.Σ., η Inform Π. Λύκος Α.Ε. όπου κατείχε την θέση του Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου & Μέλους Δ.Σ. και η ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην οποία κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ. & Γενικού Διευθυντή.
Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Λύκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. "η Inform Π. Λύκος Α.Ε., με ιστορική παρουσία και ηγετική θέση στον κλάδο της διαχείρισης πληροφοριών, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο ανάπτυξης με στόχο την προσφορά ακόμη μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της, ενσωματώνοντας όλες τις δεξιότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των Εταιρειών του Ομίλου, σε μια συνολική πρόταση συνεργασίας (end-to-end services). Σε αυτό το πλαίσιο, η πολυετής εμπειρία του Παναγιώτη Σπυρόπουλου στη διοίκηση επιχειρηματικών ομίλων, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ουσιαστική προσφορά του στον Όμιλο, συμβάλλοντας προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ενδυνάμωσης της θέσης του στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης".
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.