ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dionic: Συνεργασία με Praktiker και Eurobank στα οικιακά φωτοβολταϊκά

10:50 - 09 Σεπ 2011 | Επιχειρήσεις
Στην προώθηση οικιακών εναλλακτικών πηγών ενέργειας σε συνεργασία με την Praktiker Hellas και την Eurobank EFG, επεκτείνεται δυναμικά η Dionic Solar, Business Unit του ομίλου Dionic.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η  Dionic Solar, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Praktiker, θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης, προμήθειας εξοπλισμού, εγκατάστασης και χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων. Το σκέλος της χρηματοδότησης θα γίνεται αποκλειστικά και σε συνεργασία με τη Eurobank EFG που στηρίζει αυτό το σχήμα.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου, η Dionic Solar θα έχει παρουσία σε πέντε καταστήματα της Αττικής με επιλεγμένους εκπροσώπους της που θα παρέχουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τις αναγκαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στους πελάτες της Praktiker.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέσα από απλά και κατανοητά βήματα οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της Dionic Solar αναλαμβάνουν όλα τα στάδια της διαδικασίας παρέχοντας στους πελάτες της Praktiker το δικό τους φωτοβολταϊκό σύστημα «με το κλειδί στο χέρι».

Η εν λόγω πρωτοβουλία της Dionic Solar και της Praktiker εντάσσεται στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος οικονομικών κινήτρων, που προσφέρονται από την Πολιτεία για επενδύσεις σε οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και του ειδικού τραπεζικού προϊόντος «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας-Φωτοβολταϊκά» της Eurobank EFG, που χρηματοδοτεί με απλοποιημένες διαδικασίες, την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πλαισίων σε κατοικίες.

Η ενέργεια, ο νεότερος πυλώνας στον οποίον επενδύει ο όμιλος Dionic, βρίσκεται σε φάση ωρίμανσης αφού ήδη προγραμματίζεται στους επόμενους μήνες η λειτουργία των πρώτων ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών πάρκων άνω των 2MW και επιπλέον αιολικό πάρκο προς υλοποίηση ισχύος 42MW. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων έργων προς αδειοδότηση και υλοποίηση, καθιστούν τον τομέα της ενέργειας ένα από τους ισχυρότερους μοχλούς ανάπτυξης του Ομίλου.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο όμιλος Dionic, ενισχύει την στρατηγική του δραστηριοποίηση στον χώρο της ενέργειας εκτός της επενδυτικής δραστηριότητας του, στην Εμπορική-Συμβουλευτική-Τεχνική δραστηριότητα εντός της μητρικής ως ανεξάρτητος επιχειρηματικός τομέας (Business Unit) με την επωνυμία Dionic Solar ο οποίος προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες «turn key solution» φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε τρίτους επενδυτές.
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.