ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βωβός: Πιθανώς στις 22/12 η έγκριση για τη διπλή ανάπλαση

17:28 - 13 Δεκ 2011 | Επιχειρήσεις
Στις 22/12 είναι πιθανό ο Δήμος Αθηναίων να δώσει τελικά το ok στο master plan της διπλής ανάπλαση για το Βοτανικό.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Βωβός που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Χ.Α.,

"Σήμερα, 13-12-2011 και σε συνέχεια της από 09-12-2011 επιστολής των εργαζομένων της εταιρίας μας προς το Δήμαρχο Αθηνών κ. Γιώργο Καμίνη – με κοινοποίηση προς την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κα Σουλτάνα Σπυροπούλου, την Αντιδήμαρχο Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του πολίτη κα Εύα Κοντοσταθάκου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη-Κωνσταντίνο Μπέη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Νέλλη Παπαχελά – τρεις εκπρόσωποι αυτών επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο, με σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις από τους αρμόδιους του Δήμου Αθηναίων για την αναβολή της συζήτησης της έγκρισης του Master Plan του Π.Δ για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης των περιοχών Βοτανικού - Λ. Αλεξάνδρας, που περιλαμβανόταν στα θέματα της από 08-12-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τους εκπροσώπους των εργαζομένων δέχτηκε στο γραφείο της η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Νέλλη Παπαχελά, η οποία τους διαβεβαίωσε πως την ερχόμενη Τρίτη 20-12-2011 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στα θέματα θα περιλαμβάνεται η έγκριση της ειδικής μελέτης (Master Plan) για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Σε δεύτερο χρόνο, το θέμα της τελικής έγκρισης του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης, θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που, σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 22-12-2011.

Η διοίκηση της εταιρίας, με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους της και κάθε άλλο συναλλασόμενο με αυτή φορέα ή οργανισμό, οι οποίοι – όπως και η ίδια – ταλαιπωρούνται λόγω της μακρόχρονης και αναίτιας καθυστέρησης της υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος, θεωρεί ότι η ανωτέρω περιγραφείσα εξέλιξη αποτελεί μια εξόχως σημαντική είδηση και για το επενδυτικό κοινό."
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.