ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Olympic Air: «Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Τελ Αβίβ»

16:58 - 30 Ιαν 2012 | Επιχειρήσεις
Από τις 9 Μαρτίου η νέα πτήση της Olympic
H Olympic Air προσθέτει από τις 9 Μαρτίου 2012 στον προγραμματισμό των τακτικών πτήσεών της την μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τελ Αβίβ θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320/A319 τρείς φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. Τη Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση θα γίνεται στις 10:35 πμ, ενώ την Κυριακή στις 11:55 πμ.

Αντίστοιχα, από Τελ Αβίβ προς Αθήνα, τη Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη στις 13:20, ενώ την Κυριακή στις 15:20. (Όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Την καλοκαιρινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίως, προσθέτοντας την Πέμπτη στις προγραμματισμένες πτήσεις. Η διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ δεν υπάρχει διαφορά ώρας.

Για τους επιβάτες του σκέλους Τελ Αβίβ - Αθήνα η Olympic Air προσφέρει ανταποκρίσεις προς τα Βαλκάνια, την Κύπρο, την Ολλανδία, αλλά και προς όλο το δίκτυο εσωτερικών προορισμών στο οποίο επιχειρεί η εταιρεία.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.