ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Linkage Greece προγραμματίζει ενδιαφέρουσες ημερίδες για θέματα στρατηγικής και ηγεσίας

15:18 - 08 Μαρ 2012 | Επιχειρήσεις
Η Linkage είναι ο παγκόσμιος κυρίαρχος στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα ηγεσίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης μεθοδολογίας καθώς και εκπαίδευσης στελεχών.
Με έδρα το Burlington της Μασαχουσέτης, επεκτείνεται διαρκώς στις μεγαλύτερες οικονομικές πρωτεύουσες διεθνώς, όπως η Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, η Σιγκαπούρη, οι Βρυξέλλες, το Χονγκ Κονγκ, αλλά και η Αθήνα. Από το 1988 που ιδρύθηκε, εκατοντάδες χιλιάδες στελέχη εταιριών παγκοσμίως έχουν εμπιστευτεί τη Linkage για ένα μέλλον με ισχυρή επαγγελματική προοπτική.

Στην Ελλάδα, η Linkage δημιουργήθηκε από δύο έμπειρα στελέχη με διεθνές background στην εκπαίδευση και στη συμβουλευτική επιχειρήσεων, το Δημήτρη Παπανικητόπουλο και τον Αρτέμη Μυρόπουλο, οι οποίοι έχοντας θητεύσει κοντά στην ιδρυτική ομάδα της Linkage στην Αμερική, μετέφεραν την τεχνογνωσία της στην ελληνική αγορά.

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες Human Resources και Organizational Development, η Linkage Greece παρέχει tailor-made προγράμματα για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, με επίκεντρο την ανάπτυξη ηγετικών ιδιοτήτων για τα στελέχη τους.

Με ένα ευρύ πελατολόγιο σημαντικών εταιρειών, ελληνικών και πολυεθνικών, όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η Coca Cola, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Vodafone, η Cosmote, η Eurobank, η Goody's, η Johnson & Johnson, η Hellas On Line, η Leroy Merlin, η ΤΙΤΑΝ, η Media Markt και η Mercedes Benz, η Linkage Greece σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα training, coaching, team building με σκοπό την ενδυνάμωση και θωράκιση των εταιρειών στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά αλλά και απέναντι στην κρίση.

Στρατηγικό όχημα της Linkage για τη μετάδοση της τεχνογνωσίας της στα στελέχη επιχειρήσεων αλλά και στο ευρύ κοινό είναι το Linkage Network, ένα forum που διοργανώνει ημερίδες με ομιλητές διεθνούς κύρους , καταξιωμένους ακαδημαϊκούς coaches ή στελέχη επιχειρήσεων. 

Οι επόμενες ημερίδες που θα πραγματοποιήσει το Linkage Network αφορούν την ηγεσία και την ανταγωνιστικότητα από εξέχοντες ομιλητές, όπως ο διεθνούς φήμης επιχειρηματίας Doug Conant, ο διακεκριμένος ομιλητής Stephen Shapiro και ο επιζών του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος στις Άνδεις το 1972, Nando Parrado, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος ομιλητής για ηγεσία, ομαδικό πνεύμα, αποφασιστικότητα και επίτευξη στόχων.

• 13/3/2012 - "Creating Powerful Leadership Connections in the Smallest Moments" Ομιλητής: Doug Conant
• 18/4/2012 – "How to Out-Innovate the Competition"Ομιλητής: Stephen Shapiro
• 31/5/2012 – "Miracle In Andes: Surviving the Andes Plane Crash" Ομιλητής: Nando Parrado

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.