ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To X.A. στην πλατφόρμα της Saxo BANK

15:08 - 03 Απρ 2012 | Επιχειρήσεις

Και το Χ.Α. μπαίνει στην εξειδικευμένη πλατφόρμα συναλλαγών της Saxo Bank. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Saxo Bank, επενδύει στην Ελλάδα και την ανάπτυξη, παρέχοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες πελάτες ανά τον κόσμο να διαπραγματεύονται Ελληνικές μετοχές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

 

Μέσα από την πλατφόρμα SaxoTrader οι επενδυτές μπορούν να κάνουν εύκολα και γρήγορα συναλλαγές σε ελληνικές μετοχές, καθώς και να χρησιμοποιήσουν κάποια από τα πολλά επενδυτικά εργαλεία που προσφέρονται με σκοπό να λάβουν τις πιο ολοκληρωμένες επενδυτικές αποφάσεις.
Η Saxo Bank προσφέρει τη πλατφόρμα συναλλαγών SaxoTrader εντελώς δωρεάν ενώ παράλληλα προσπαθεί να διαθέτει τα επενδυτικά προϊόντα που προσφέρει σε χαμηλό κόστος και ανταγωνιστικές προμήθειες.

Ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, Διευθυντής Γραφείου Saxo Bank Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε σχετικά:

« Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε το Χρηματιστήριο Αθηνών και τις ελληνικές μετοχές στην πλατφόρμα συναλλαγών. Η Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, επενδύει στην ελληνική ανάπτυξη προσφέροντας στους επενδυτές τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν ελληνικούς τίτλου,. Σκοπός μας είναι να διευρύνουμε τις επιλογές των επενδυτών, με ανταγωνιστική πολιτική τιμολόγησης, παράλληλα με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.»

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.