ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνής διάκριση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

10:25 - 08 Ιουν 2012 | Επιχειρήσεις
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

Μία ακόμη διεθνή διάκριση απέσπασε το αεροδρόμιο της Αθήνας. To Ελευθέριος Βενιζέλος κατέκτησε την ενδέκατη διάκριση στη μεγαλύτερη συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών ROUTES Europe 2012, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας.

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe, στο οποίο συμμετείχαν περίπου χίλιοι εκπρόσωποι του κλάδου των αερομεταφορών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύθηκε, με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, με ειδικό τιμητικό βραβείο στην κατηγορία “Μεσόγειος - Νότια Ευρώπη”.

Η αναγνώριση αφορά στη δημιουργικότητα και τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειες και τα προγράμματα των εταιρειών.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στα 11 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του μέχρι σήμερα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει τιμηθεί με περισσότερες από 30 διακρίσεις στις κατηγορίες.


Επιχειρηματική Αριστεία, Επιχειρησιακή Αριστεία, Ικανοποίηση Επιβατών, Εταιρικές Υπηρεσίες,  Εμπορευματική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες και Πολιτισμό.

To 2008 τιμήθηκε με περιβαλλοντικό βραβείο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το βραβείο «Πράσινου Κτιρίου», καθώς είχε κατορθώσει να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας παρά την αύξηση της επιβατικής κίνησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:27 - 08 Ιουν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.