ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις από την Hellas Online

13:37 - 13 Ιουλ 2012 | Επιχειρήσεις
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

Σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, η hellas online παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα τη νέα ολοκληρωμένη υπηρεσία hol cloud για επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον προσανατολισμό της, στο σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών που δίνουν αξία στους πελάτες της.

 

Με τις υπηρεσίες hol cloud οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν για την εξυπηρέτηση των ΙΤ αναγκών τους πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται, με απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων τους και με εύκολη διαχείριση μέσω μιας ενιαίας διαχειριστικής πλατφόρμας.

 

«Το hol cloud είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των εταιρικών πελατών για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση. Βασίζεται στη σύζευξη Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής και παρέχεται από μια ελληνική εταιρεία για πρώτη φορά στη χώρα μας. Στηρίζουμε την Ελληνική επιχειρηματικότητα, επενδύοντας συνεχώς σε υποδομές που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν πιο απλά, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος, προσηλωμένοι στις αξίες της hellas online: Οικονομία, Τεχνολογική υπεροχή, Εξυπηρέτηση πελάτη» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κύριος Αντώνης Κεραστάρης, ανοίγοντας την εκδήλωση.

 

«H ζήτηση για υπηρεσίες Cloud αυξάνεται ραγδαία, καθώς η αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου από μία προσέγγιση αυξημένης κεφαλαιακής δαπάνης σε ένα μοντέλο «pay as you use» (πληρωμή βάσει χρήσης) καθίσταται αναγκαία. Για την αποτελεσματικότερη παροχή τους δημιουργούμε τοπικά Οικοσυστήματα Cloud, τα οποία απαρτίζουν οι: Cloud Builders (Δημιουργοί), Cloud Services Providers (Πάροχοι Υπηρεσιών) και Cloud Services Resellers (Μεταπωλητές). Η αληθινή αξία της Cisco δε στηρίζεται μόνο σε αυτό που κατασκευάζουμε αλλά και σε αυτό που καθιστά δυνατό μέσω των συνεργατών της. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία μας με την hellas online, το αποτέλεσμα της οποίας είναι οι υπηρεσίες hol cloud» τόνισε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης κύριος Enrico Mercadante, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Cisco στη νότια Ευρώπη.

 

«Στην ουσία η παροχή υπηρεσιών cloud αποτελεί την εξέλιξη της υπάρχουσας δραστηριότητας της hellas online και μας δίνει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα των επιχειρήσεων για μετάβαση στο cloud με ταχύτητα, ασφάλεια και με ενιαίο συμβόλαιο υποστήριξης παροχής υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες hol cloud αφορούν όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους αλλά κυρίως τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις» τόνισε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κύριος Φώτης Κωνσταντέλλος, αναφερόμενος στις υπηρεσίες hol cloud.

 

«Στις ημέρες μας όπου διακυβεύεται η ασφάλεια άνω του ενός (1) εκατομμυρίου υπολογιστών κάθε ημέρα, δηλαδή ένας υπολογιστής κάθε 14 δευτερόλεπτα, οι υπηρεσίες hol cloud αποτελούν τη λύση του προβλήματος καθώς παρέχουν στις επιχειρήσεις την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων τους τόσο σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης όσο και σε επίπεδο δικτύου, λογισμικού και αποθήκευσης καθώς πραγματοποιείται συνεχής έλεγχος και διαπίστευση δικλείδων ασφαλείας» εξήγησε ο κ. Πάνος Δημητρίου συνιδρυτής της Encode.

 

Οι υπηρεσίες hol cloud χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και έχουν σχεδιαστεί βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων αρχιτεκτονικής cloud εξασφαλίζοντας: Ενισχυμένη ασφάλεια, επεκτασιμότητα υποδομών, αυτοματοποίηση και τυποποίηση διαδικασιών, «ανοιχτή» αρχιτεκτονική (open architecture).

 

Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά τους είναι: α).End–to-end SLA: συνολική κάλυψη της επιχείρησης τόσο για υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα πρόσβασης και β). Ευελιξία: δυνατότητα διαμόρφωσης, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών της κάθε επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες hol cloud που παρέχει η hellas online είναι :

  • hol virtual cloud server (VCS)
  • hol cloud storage
  • hol cloud backup
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.