ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ICTS: Συνεργασίες στον τομέα της ασφάλειας με όφελος για τον τουρισμό

14:47 - 18 Ιουλ 2012 | Επιχειρήσεις
Την αυξανόμενη ζήτηση τεχνογνωσίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών σε κρίσιμα για τον τουρισμό λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας αλλά και για την προσέλκυση της κρουαζιέρας σηματοδοτούν οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions.

Η συνεργασία με την Costa Cruises και την Pullmantour Cruises για τη μεταφορά των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων και των αποσκευών τους στο αεροδρόμιο (off-airport check-in) καθιστά εφικτή την επανασύνδεση της κρουαζιέρας με διεθνείς αερολιμένες της χώρας (Αθήνα, Ηράκλειο) συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του προσφερόμενου «πακέτου» κρουαζιέρας. Στην αναζήτηση καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων για την αύξηση της επισκεψιμότητας των επιβατών κρουαζιέρας στο νησί εντάσσεται και η συνεργασία της ICTS με τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.

 

Παράλληλα, η ICTS ενισχύει τη θέση της στις υπηρεσίες ασφάλειας λιμένων - κλάδο στον οποίο ήδη κατέχει το 3ο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς - με την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής κι ελέγχου ασφαλείας σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Ασφαλείας Λιμένων και Πλοίων (ISPS) στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Πάτρας, της Ελευσίνας, της Πάρου και της Νάξου καθώς και στο Κέντρο Ανεφοδιασμού της Jet Oil στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

 

Η εταιρεία ισχυροποιεί την παρουσία της και στα έξι μεγαλύτερα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μέσω των συνεργασιών με την Aegean Airlines, την Olympic Airlines και την Bluebird και της ανανέωσης της συνεργασίας της με την Goldair. Η ICTS επιλέχθηκε ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας στις πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ καθιστώντας το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Κω, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα πύλες εισόδου επισκεπτών από το Ισραήλ. Σημειώνεται ότι η ICTS κατέχει τη 2η θέση στην αγορά υπηρεσιών ασφάλειας αερομεταφορών και αεροδρομίων ενώ είναι πρώτη στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ασφαλείας και ελέγχου επιβατών και αεροπορικών εταιρειών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

 

«Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη χώρα μας είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συγκράτηση της τουριστικής κίνησης και οι νέες συνεργασίες μας στον τομέα αυτό καταδεικνύουν τη δυνατότητά μας να συμβάλουμε ουσιαστικά στη βελτίωση του συγκεκριμένου προϊόντος. Οι δε συμφωνίες μας με την Aegean και τη Bluebird ουσιαστικά ανοίγουν την αγορά του Ισραήλ σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, επιβεβαιώνοντας την πάγια θέση μας ότι η ασφάλεια υψηλού επιπέδου επιδρά θετικά στην ελκυστικότητα της Ελλάδας ως πόλου έλξης επισκεπτών», σημείωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ICTS Security Solutions κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.