ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαψεύδει οφειλές ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη

21:02 - 23 Αυγ 2012 | Επιχειρήσεις
Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε οφειλή προς το Δημόσιο ο όμιλος του Νικόλαου Ι. Δασκαλαντωνάκη, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στις 22 Αυγούστου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ξενοδοχειακού ομίλου στις 23 Αυγούστου αναφερόμενη στην ερώτηση «περί δήθεν εξωφρενικής οφειλής 500 εκ. ευρώ του Ομίλου προς το Ελληνικό Δημόσιο», τονίζεται ότι «Ουδεμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα έχουν τα αναφερόμενα σ' αυτήν».

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται ότι τόσο ο ίδιος ο κ. Δασκαλαντωνάκης, όσο και οι εταιρείες του Ομίλου του «είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες και εκπληρώνουν εις το ακέραιο τις από το νόμο απορρέουσες σχετικές υποχρεώσεις τους».

Η διοίκηση αναφέρει επίσης ότι «στο πρόσφατο παρελθόν αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αγωγές και μηνύσεις για αναληθή δημοσιεύματα, οι δε υβριστές και συκοφάντες μας έχουν ήδη παραπεμφθεί να δώσουν λόγο στην ποινική και αστική δικαιοσύνη». Παράλληλα καλεί τον υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο της Βουλής να δώσουν στη δημοσιότητα τη λίστα των οφειλετών προς το Ελληνικό Δημόσιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.