ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης Quality Leader για το 2012

10:36 - 20 Νοε 2012 | Επιχειρήσεις
Με τη διάκριση Quality Leader 2012 για την Ελλάδα τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αριστεία 2012» που πραγματοποιήθηκε από την ΕΕΔΕ την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια διάκριση που αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης της GENESIS Pharma στην καινοτομία και την αριστεία και της ενσωμάτωσης διεθνών μοντέλων και εργαλείων διασφάλισης ποιότητας στη διοίκηση και σε όλο το φάσμα της καθημερινής της λειτουργίας. Το βραβείο Quality Leader έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εταιρικών διακρίσεων και πιστοποιήσεων που έχει λάβει η GENESIS Pharma για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την παραγωγικότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης δήλωσε: «Η σημερινή διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση μιας συλλογικής προσπάθειας όλων των ανθρώπων της εταιρείας να αναδείξουμε την GENESIS Pharma ως την καλύτερη φαρμακευτική στην Ελλάδα, σε όρους καινοτομίας, ποιότητας, υπευθυνότητας. Υπό αυτή την έννοια η διάκριση αυτή ανήκει σε κάθε έναν από τους εργαζομένους μας, που κάνουν πράξη το όραμα της εταιρείας, εκφράζουν τις αξίες της και εργάζονται καθημερινά για την επιτυχία της».

Ο θεσμός Quality Leader of the Year είναι ένας ετήσιος πανευρωπαϊκός θεσμός που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ-Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Ο Έλληνας Quality Leader τίθεται αυτόματα υποψήφιος στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό θεσμό για την ανάδειξη του Ευρωπαίου Quality Leader,

που πραγματοποιείται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα EOQ.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:58 - 20 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.