ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Ξυπνάει ο γίγας;

01:04 - 28 Φεβ 2013 | Επιχειρήσεις
Μετά από 8 χρόνια απραξίας οι μηχανές της Ηλεκτρομηχανικής στη Κύμη (θυγατρικής των ΕΑΣ) τέθηκαν πάλι σε λειτουργία.
Την Παρασκευή παραδίδει τα πρώτα 500 αλεξίσφαιρα γιλέκα ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το αίτημα για παραγωγή επιπλέον 7.000. Επίσης, ευρίσκεται σε τελικό στάδιο η διαμόρφωση προσφοράς προς το ΥΕΘΑ για κατασκευή 72.000 αντιβαλλιστικών κρανών για κάλυψη αναγκών των Γενικών Επιτελείων.
 
Επίσης τα ΕΑΣ, πραγματοποίησαν εμφάνιση, στη διεθνή έκθεση άμυνας IDEX 2013 που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στην οποία συμμετείχε το σύνολο σχεδόν της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας.
 
Η εταιρεία, έχοντας πραγματοποιήσει εξαγωγές, ύψους 20 εκ. ευρώ μέσα στη τελευταία 10ετία, σε χώρες της Μέσης Ανατολής, έχουν πιστοποιηθεί ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών αυτών και ως εκ τούτου έχει πολύ ισχυρά εμπορικά ερείσματα τόσο στη διοργανώτρια χώρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
 
Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης της IDEX, o Πρόεδρος κ. Κων. Πιλάλης και τα στελέχη της Δνσης Πωλήσεων και Marketing των ΕΑΣ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην προώθηση αμυντικού υλικού στα Η.Α.Ε., τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, οι οποίες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για προϊόντα της Ελληνικής εταιρείας και συγκεκριμένα για πυρομαχικά όλων των διαμετρημάτων, καθώς και για υλικά προστασίας, όπως τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία κατασκευάζονται από τη θυγατρική των ΕΑΣ, Ηλεκτρομηχανική Κύμης.
 
Σημαντική ήταν και η συνάντηση των ΕΑΣ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας των Η.Α.Ε. InternationalGoldenGroup (IGG) κ. Fadel Saif Al Kaabi, η οποία είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη προμηθεύτρια του Υπουργείου Άμυνας, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας σε αμυντικό υλικό όλων των τύπων. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Fadel Saif Al Kaabi εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για προώθηση των πυρομαχικών των ΕΑΣ και ζήτησε να του αποσταλούν άμεσα οι αντίστοιχες τεχνικές περιγραφές καθώς και ενδεικτικές τιμές.
Τελευταία τροποποίηση στις 01:26 - 28 Φεβ 2013
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.