ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράνομη λειτουργία των «Εκπαιδευτηρίων Θ. Παπαχαραλάμπους» κατά την επίσχεση εργασίας των καθηγητών

00:01 - 20 Μαϊ 2013 | Επιχειρήσεις
Από τις 11 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και σήμερα οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Εκπαιδευτήρια Θ. Παπαχαραλάμπους» βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς η ιδιοκτησία του σχολείου αρνείται να καταβάλλει μισθούς που εδώ και πολλούς μήνες τους οφείλει.

Αν και έχει υπάρξει πολλάκις ενημέρωση από την ΟΙΕΛΕ προς το γραφείο του Προϊσταμένου της Γ΄ Διεύθυνσης Δ.Ε. Αθήνας, κ. Γ. Ζαφειρακίδη, ότι κατά τη διάρκεια της επίσχεσης εργασίας το εν λόγω εκπαιδευτήριο λειτουργεί παράνομα, αντικαθιστώντας τους εκπαιδευτικούς που έχουν προβεί στην επίσχεση από ανθρώπους χωρίς διοριστήριο, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για να τηρηθούν οι νόμοι και να τιμωρηθούν οι παραβάτες τους.

 

Ιδιαίτερα μάλιστα κατά την περίοδο των εξετάσεων η παραπάνω τακτική θέτει εν αμφιβόλω τη νομιμότητα των τίτλων σπουδών των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου και βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Παπαθεοδώρου με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή του, για την τιμωρία των παραβατών και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.