ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα deals της Intracom στη Γερμανία ύψους 4 εκατ. ευρώ

14:34 - 20 Μαϊ 2013 | Επιχειρήσεις
Η Intracom Defense Electronics (IDE), υπέγραψε με Γερμανικές εταιρείες δύο νέες εξαγωγικές συμβάσεις για προϊόντα που έχει αναπτύξει. Το ύψος των συμβάσεων ανέρχεται σε 4 εκ. € και η ολοκλήρωση τους προβλέπεται ως το τέλος του 2014.

Η μια συμφωνία με την Γερμανική εταιρεία RAMSys,αφορά στην παραγωγή τηλεμετρικών διατάξεωντου προγράμματος του πυραύλου επιφανείας - αέρος ESSM του NATO (Evolved Sea Sparrow Missile), που έχει διαγράψει επιτυχημένη διεθνή πορεία και είναι σε χρήση από τις ναυτικές δυνάμεις δώδεκα  χωρών.  

Η άλλη αφορά συμφωνία με την επίσης Γερμανική εταιρείαDiehl BGT Defence (DBD) για την Συσκευή Λειτουργικών Ελέγχωνστο Πεδίο(FieldTestEquipment-FTE) τουπυραύλου IRIS-T, πουθεωρείται ως το πλέον σύγχρονο πυραυλικό σύστημα αέρος-αέρος, μικρού βεληνεκούς και υπέρυθρης ακτινοβολίας που έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται από διεθνή κοινοπραξία έξι Ευρωπαϊκών κρατών.

 

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ανωτέρω συμβάσεις,που αφορούν προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα, υλοποιούνται σε μια περίοδο με ιδιαίτερες  προκλήσεις στο διεθνές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον και συμβάλλουν αφ’ ενός μεν στην καθιέρωση της IDEστον διεθνή χώρο, αφ’ ετέρου στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας, της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:41 - 20 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.