ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SCAN: 30 + 1 χρόνια

23:06 - 04 Ιουν 2013 | Επιχειρήσεις
Αναπτυξιακή πορεία με επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων, η SCAN Information Systems βρίσκεται, εδώ και 31 χρόνια, στο πλευρό των ισχυρότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Με ιδιαίτερη σημασία στην συνεχή υποστήριξη των πελατών της, η SCAN μέσα στο 2013 έχει σχεδιάσει και υλοποιεί την ενίσχυση των Διευθύνσεων Εξυπηρέτησης Πελατών, Ανάπτυξης Λογισμικού και Πωλήσεων με την πρόσληψη υψηλού επιπέδου στελεχών, δίνοντας μια απτή απόδειξη πως, παρά τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς, συνεχίζεται απρόσκοπτα η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας με γνώμονα τη «Βιώσιμη και Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μίκης Πρωτοπαπάς, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η εμπιστοσύνη των εταιρειών που μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια είναι μια δικαίωση για το ανθρώπινο δυναμικό της SCAN, που αποτελεί και το σημαντικότερο κεφάλαιό της. Με αρωγό την αισιοδοξία που πηγάζει από την τεχνογνωσία μας και τη συνέπεια στις αξίες μας, είμαστε έτοιμοι να διανύσουμε την τέταρτη δεκαετία της επιχειρηματικής ζωής μας».

Μία αμιγώς ελληνική εταιρεία

Η SCAN Information Systems, αμιγώς ελληνική εταιρία, στόχο έχει τη παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν από την Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης, μέχρι και την ασφαλή πρόσβαση και εποπτεία των χώρων της, καθώς και την αυτοματοποίηση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στάθμευσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:57 - 07 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.