ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Amadeus υπογράφει μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group

12:43 - 21 Ιουν 2013 | Επιχειρήσεις
Η νέα συμφωνία προσφέρει πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία στην ολοκληρωμένη σειρά τιμών, δρομολογίων και διαθεσιμότητας της China Airlines, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ταϊβαν και της Mandarin Airlines, της περιφερειακής θυγατρικής της, που πραγματοποιεί πτήσεις εσωτερικού.

Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, υπέγραψε μια εκτεταμένη μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group

Στην Ασία, η νέα συμφωνία προσφέρει τους χρήστες της Amadeus πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, όπως και οποιοδήποτε άλλο κανάλι περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων. Εκτός Ασίας, οι China Airlines και Mandarin Airlines αύξησαν την εγγύηση περιεχομένου στην Amadeus στις ίδιες τιμές, διαθεσιμότητα και λειτουργικότητα, καθώς και οι δύο αεροπορικές εταιρείες διανέμουν περιεχόμενο μέσα από τις ιστοσελίδες, τα τηλεφωνικά τους κέντρα και άλλα κανάλια πρόσβασης περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων. 

“Τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι το κυριότερο στοιχείο της στρατηγικής πωλήσεών μας”, σχολίασε ο κ. Mr James Yu, Ανώτατος Αντιπρόεδρος της China Airlines Group. “Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να παρέχουμε στα ταξιδιωτικά γραφεία πρόσβαση στην πλήρη σειρά τιμών, δρομολογίων και inventory για τις China Airlines καιMandarin Airlines. Αυτή η συμφωνία αντανακλά τη δέσμευσή μας σε αυτό το πολύ σημαντικό κανάλι διανομής.”

Οι προβλέψεις για τον όγκο των επιβατών και για τις δύο αεροπορικές εταιρείες για το 2012 είναι 13,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 11,2 εκατομμύρια αντιστοιχούν στην China Airlines.

η Amadeus διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον τομέα της διανομής διασφαλίζοντας πραγματική παγκόσμια κάλυψη με μερίδιο αγοράς αεροπορικών πωλήσεων μέσω ταξιδιωτικών γραφείων που φτάνει το 38,6%. Σήμερα, το 80% των κρατήσεων της Amadeus παγκοσμίως πραγματοποιούνται σε αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν συμφωνίες με την εταιρεία. Επιπλέον, αυτή η συμφωνία θα ενδυναμώσει την προσφορά της Amadeus  στα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus στην Ασία, προσφέροντας τους έναν αποτελεσματικό και τεχνολογικά προηγμένο συνεργάτη διανομής.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.