ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος οικονομικός διευθυντής στη Microsoft Ελλάς

14:49 - 07 Οκτ 2013 | Επιχειρήσεις
Ο Βαγγέλης Μόρφης αναλαμβάνει νέος Οικονομικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, η οποία ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές και εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις.

Ο κ. Μόρφης αντικαθιστά την Μαίρη Παντελοπούλου, η οποία θα αναλάβει νέα καθήκοντα στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond. Ο κ. Μόρφης, ως νέος Οικονομικός Διευθυντής, αναλαμβάνει την επόπτευση του συνόλου των οικονομικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη καθοδήγηση σε επίπεδο επιχειρηματικών δράσεων της εταιρείας.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η πολύχρονη καριέρα του κ. Μόρφη περιλαμβάνει σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Sara Lee και η Dell, όπου και κατείχε τη θέση του Regional Financial Controller τα τελευταία 6 χρόνια, προτού μετακινηθεί στη Microsoft.
Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηγεωργίου μετακινείται από τη θέση Enterprise Marketing Lead και αναλαμβάνει Business Group Lead για την οικογένεια προϊόντων παραγωγικότητας της Microsoft (Office, Sharepoint, Lync, Exchange, Project), υπεύθυνος των εμπορικών δράσεων των προϊόντων αυτών.
Επίσης, η Λία Κομνηνού αποκτά διευρυμένες αρμοδιότητες, παραμένοντας PR Director και αναλαμβάνοντας δύο επιπλέον ρόλους: Customer & Partner Experience Lead, με ευθύνη τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών του διευρυμένου δικτύου συνεργατών και πελατών της Microsoft Ελλάς, και CSR Lead, με αρμοδιότητα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρείας.
Η Τινίτα Γεωργαντζή, που ως σήμερα κατείχε τη Διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Εμπειρίας Πελατών αναλαμβάνει OEM Partner Channel Marketing Lead & Channel Executive, για την Κέντρο-ανατολική Ευρώπη, υπεύθυνη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft που προωθούνται μέσα από το κανάλι των ΟΕΜ συνεργατών.
Τέλος, η Ειρήνη Σαράντη αναλαμβάνει Marketing Communications Manager, όπου θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής επικοινωνίας για όλες τις δράσεις και τα προϊόντα της εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.