ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καμπάνα» στην Alapis από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

19:45 - 01 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
«Καμπάνα» στην Alapis από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Την επιβολή συνολικού προστίμου 60.000 ευρώ στην εταιρεία «ALAPIS ABEE» αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η εταιρία προέβη σε μη ορθή, κατά τα ΔΛΠ, κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων για τις χρήσεις 2010 και 2011, και παρέβη το νόμο σχετικά με τις προβλέψεις των οικονομικών στοιχείων για τη χρήση 2008,

 

Επίσης, η Επιτροπή αποφάσισε:

  • Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε.» για τη δημόσια προσφορά νέων μερίδων της, με αύξηση του συνεταιριστικού της κεφαλαίου με μετρητά και την παροχή αδείας για τη διενέργεια της δημόσιας προσφοράς.
  • Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 1.902.786 νέων κοινών μετοχών που εκδόθηκαν λόγω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ του μέτοχου "AL Dahra Agriculture Spain S.L. Sociedad Unipersonal".
  • Τη διαγραφή των ακόλουθων τίτλων της Τράπεζας Κύπρου από το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατ' εφαρμογή της παραγράφου 3 του άρθρου 46 του ν. 3606/2007, σε συνέχεια απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για διαγραφή των εν λόγω τίτλων από το Χρηματιστήριο Κύπρου: Μετατρέψιμα Χρεόγραφα 2013/2018 (ΤΡΚΜΧ) Μετατρέψιμα Αξιόγραφα (ΤΚΜΑΚ), Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Ενισχυμένου Κεφαλαίου εκδομένα σε ευρώ (ΤΚΜΕΔ), Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Ενισχυμένου Κεφαλαίου εκδομένα σε δολάρια Αμερικής (ΤΚΜΑΕ).
  • Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ» μετά από σχετικό αίτημά της ως προς τις επενδυτικές υπηρεσίες της εκτέλεσης εντολών για λογαριασμό πελατών, και της τοποθέτησης χρηματοπιστωτικών μέσων χωρίς δέσμευση ανάληψης, καθώς και ως προς τις παρεπόμενες υπηρεσίες της φύλαξης και διοικητικής διαχείρισης χρηματοπιστωτικών μέσων για λογαριασμό πελατών, της παροχής πιστώσεων ή δανείων σε επενδυτή και της παροχής υπηρεσιών σχετιζόμενων με την αναδοχή.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.