ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αdidas Hellas: "Φουλ επίθεση" σε ελληνική αγορά και Βαλκάνια

01:01 - 11 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Αdidas Hellas: "Φουλ επίθεση" σε ελληνική αγορά και Βαλκάνια
Σχέδια επέκτασης στην ελληνική αγορά κάνει η πρωταγωνίστρια δύναμη στην αθλητική ένδυση Αdidas Hellas και ήδη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει συντάξει ένα μεγαλεπήβολο επενδυτικό σχέδιο για νέα καταστήματα το 2014. Συγκεκριμένα προγραμματίζονται έξι νέα καταστηματα τουλάχιστον, ενώ σήμερα η εταιρεία λειτουργεί 22 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, συσφίγγει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της με τον επιχειρηματία, Σάμι Φάις, που ήδη διαχειρίζεται  6 καταστήματα Adidas και ο στόχος είναι να φθάσει τα 10 το προσεχές διάστημα. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ελέγχει και 8 καταστήματα Puma Hellas

 

Το θέμα είναι ότι η δυναμική πορεία της Adidas Hellas στην ελληνική αγορά, αποτέλεσε την βάση να της δωθεί από την μητρική το πράσινο φως για την ανάληψη διαχείρισης και άλλων κρατών στα Βαλκάνια.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η θυγατρική- εκτός από την ελληνική- διαχειρίζεται ακόμη τις αγορές σε Κύπρο, Σερβία, Αλβανία, Ερζεγοβίνη, Μοντενέγρο και Σλοβενία. 

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 00:18 - 11 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.