ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα... "τέσσερα" η ανάπτυξη της Μαρινόπουλος

03:14 - 15 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Στα... "τέσσερα" η ανάπτυξη της Μαρινόπουλος
Σε τέσσερις πυλώνες θα κινηθεί η μελλοντική πορεία της Μαρινόπουλος και συγκεκριμένα: στην εξασφάλιση ανταγωνιστικότερων τιμών, στην αναβάθμιση των καταστημάτων, στην αλλαγή πολιτικής στο franchise και στην επέκταση της εταιρείας στη χονδρική.

Ειδικότερα, η Μαρινόπουλος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υλοποίηση σειράς επενδύσεων για την αναβάθμιση καταστημάτων της, με βασικότερες αυτές τις οποίες υλοποίησε για τον ανασχεδιασμό των τριών hypermarket, του Carrefour στο εμπορικό κέντρο Avenue Αμαρουσίου, του Carrefour Αλίμου και του Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

 

Το επενδυτικό της πλάνο, το οποίο, όπως έχει ανακοινώσει, για την τριετία 2012 - 2014 φθάνει τα 250 εκατ. ευρώ, προβλέπει και το άνοιγμά της στη χονδρική. Πριν από μερικούς μήνες εγκαινιάσθηκε το πρώτο Tera Market στη Θεσσαλονίκη, ενώ έπονται ακόμη τέσσερα καταστήματα cash & carry στα Τρίκαλα, στα Χανιά, στη Θεσσαλονίκη και στη Λειβαδιά.

 

Όσο για το franchise, η Μαρινόπουλος καθιέρωσε μια νέα σύμβαση δικαιόχρησης που επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία να επενδύσει στον τομέα δίχως να διαθέσει κεφάλαια από την πλευρά του.

 

Τέλος, η θέση της εταιρείας ενισχύεται και με νέες καινοτόμες δράσεις, όπως το κατάστημα Drive Through, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις του care market -του on line super market-, και, βέβαια, με συνέργειες που έχει δημιουργήσει με τους Έλληνες παραγωγούς για την προώθηση των προϊόντων τους από το δίκτυό της.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:22 - 18 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.