ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες επενδύσεις και αριστεία στις διεθνείς πιστοποιήσεις για την εταιρεία Kallimanis

14:56 - 20 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Σε επενδύσεις της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ προχώρησε η εταιρεία kallimanis προκειμένου να ενισχύσει την ανάπτυξη της εντός αλλά κυρίως εκτός των ελληνικών συνόρων.

Εκσυγχρονίστηκε η παλαιότερη εκ των δύο εργοστασιακών μονάδων που βρίσκονται στο Αίγιο, τόσο σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων όσο και σε νέο εξοπλισμό.

 

Επιπλέον, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διαδικασία των επιθεωρήσεων στις οποίες υποβλήθηκε τον Ιούλιο 2013 η εταιρία μας προκειμένου να πιστοποιηθεί με δύο νέα πρότυπα για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, BRC Global Standard και International Food Service (IFS).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πιστοποιητικά αποκτήθηκαν με τις υψηλότερες βαθμολογίες και συγκεκριμένα BRC: classification A και IFS: Higher level

(96,25%), γεγονός που επιβεβαιώνει τη βαθιά γνώση της εταιρίας μας σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας.

 

Η νέα σειρά έτοιμων προς μαγείρεμα γευμάτων Kallimanis Greek Home Flavours (Ελληνικές Σπιτικές Γεύσεις) είναι εμπνευσμένη από αυθεντικές ελληνικές συνταγές και έχει σχεδιαστεί για τον Ευρωπαίο καταναλωτή.

 

Στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα της εταιρίας θα βρείτε συνταγές μαγειρικής για ψάρια και θαλασσινά με την υπογραφή του καταξιωμένου Έλληνα chef κ. Λευτέρη Λαζάρου.

 

kalimanis

Τελευταία τροποποίηση στις 16:33 - 20 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.