ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas: Απλώνει "δίχτυα" στο εξωτερικό

01:01 - 02 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas: Απλώνει "δίχτυα" στο εξωτερικό
Mε όχημα το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, η εταιρεία ΕΛΑΙΣ-Unilever ετοιμάζεται να κτυπήσει νέες αγορές του εξωτερικού εκμεταλλευόμενη τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που εμφανίζει το προϊόν στις αγορές του κόσμου. Το ελαιόλαδο συμβάλλει ήδη κατά 40% στις συνολικές εξαγωγές της εταιρίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, Communications Director της εταιρείας, η ΕΛΑΙΣ -Unilever Hellas εξάγει σε 21 χώρες, εκ των οποίων οι 9  είναι στην Ευρωπαϊκής Ένωση (Κύπρο, Γερμανία, UK, Ιρλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Λιθουανία, Δανία και Ρουμανία) και 12 εκτός ( Καναδάς, ΗΠΑ, Βενεζουέλα, Αυστραλία, Κίνα, Αλβανία, Ουκρανία, Ρωσία, Ν. Αφρική, Αίγυπτο, Καζακστάν, Σερβία).

 

Η ΕΛΑΙΣ-Unilever την περίοδο 2009-2012 κατάφερε να σχεδόν να τριπλασιάσει τη συνολική εξαγωγική δραστηριότητά της σε 21 χώρες. Σήμερα οι εξαγωγές της εταιρίας προσεγγίζουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.  

 

Η επίδοση αυτή οφείλεται κυρίως στην ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρίας  στην Κύπρο, όπου τον Ιούνιο του 2012  ξεκίνησε ένα joint venture  με την εταιρία P.M Tseriotis, για την διανομή και πώληση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, αλλά και στις επιδόσεις του ελαιολάδου εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:23 - 01 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.