ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μάχη των αλλαντικών συνεχίζεται με νέο προϊόν από τον Υφαντή

08:28 - 06 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Τα μαχαίρια έχουν βγει στον κλάδο των αλλαντικών με τους τρεις βασικούς παίκτες να έχουν επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο αγώνα λανσαρίσματος νέων καινοτόμων προϊόντων, αφενός για να φρενάρουν την πτώση της αγοράς που σήμερα είναι 7% και αφετέρου για να αυξήσουν το μερίδιό τους, εκμεταλλευόμενοι την απώλεια μεγεθών από τις μεσαίες δυνάμεις.

Μετά λοιπόν την Creta Farm και τα  νέα καινοτόμα προϊόντα "Εν Ελλάδι Gourmet" που πρόσφατα κυκλοφόρησε, καθώς και τον Νίκα που "έριξε" αγορά την Πάριζα και το Παριζάκι Φούρνου, έφθασε η ώρα του Υφαντή.

Ο τελευταίος σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με αλυσίδες του λιανεμπορίου για το νέο του προϊόν το μπέικον γαλοπούλας.

Πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα έχει τοποθετηθεί στα ράφια τον Ιανουάριο. Μήνας που όμως αναμένεται να υποδεχτεί και άλλα λανσαρίσματα και ειδικότερα από το Νίκα o οποίος σκοπεύει να κυκλοφορήσει βραστή γαλοπούλα, σε συγνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει από την καπνιστή γαλοπούλα.

Βεβαίως σε όλες αυτές τις εξελίξεις ηχηρό παρόν σκοπεύει να δώσει και η Creta Farm που μελετά και άλλα καινοτόμα προϊόντα τα οποία και θα εμφανιστούν στο ράφι τη νέα χρονιά.

 

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 09:16 - 06 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.