ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φουρλής: Επεκτείνει το δίκτυο του Νew Look στη Ρουμανία

08:40 - 06 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Μετά το ΙΚΕΑ ο όμιλος Φουρλής σαρώνει και στα ρούχα με το μοδάτο σήμα Νew Look. Υπενθυμίζεται ότι το 2011 ο όμιλος FOURLIS ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας ανάληψης δικαιωμάτων franchise για την ανάπτυξη καταστημάτων NEW LOOK στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Η συμφωνία προβλέπει την ανάπτυξη δικτύου 20 περίπου καταστημάτων στη Ρουμανία και 5 περίπου καταστημάτων στη Βουλγαρία σε χρονικό ορίζοντα 5 έως 8 ετών.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες  ήδη στη Ρουμανία το επώνυμο σήμα διαχειρίζεται αισίως 7 καταστήματα και έπονται και νέα σημεία το 2014, ενώ αναμένεται και να γίνει και το ντεμπούτο στη Βουλγαρία (όπου ήδη εκεί λειτουργεί η αλυσίδα Intersport που επίσης ο ελληνικός όμιλος διαχειρίζεται καθώς και ΙΚΕΑ).

Και για όσους δεν ξέρουν η  NEW LOOK κατέχει ηγετική θέση στον πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενο κλάδο του ρουχισμού και των αξεσουάρ, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό μόδας, προσιτής τιμής και συνεχούς ανανέωσης.

 

Καταλαμβάνει τη Νο2 θέση στην αγορά της γυναικείας μόδας και αξεσουάρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 5,8% μερίδιο αγοράς, και ηγετική θέση στη κατηγορία γυναικών κάτω των 35 ετών. Η πολυεθνική διαχειρίζεται πάνω από 1103 καταστήματα παγκοσμίως, ενώ έχει πάνω από 2,6 εκατ. fans στο facebook.

 

Η επιτυχία της NEW LOOK οφείλεται στις ανταγωνιστικές τιμές, τη συνεχή ανανέωση της κολεξιόν και το πάθος για τον πελάτη (Fashion Excitement, Value & Newness) ενώ όλοι οι Άνθρωποι της εταιρίας ενστερνίζονται τις ίδιες δυνατές Αξίες:

  • Φιλοδοξία (Ambition)
  • Αρμονική Συνεργασία (Unity)
  • Ακεραιότητα (Integrity)
  • Διασκέδαση (Fun)

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 09:22 - 06 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.