ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιερία- Σερβία : Συμμαχία (επιχειρηματική) !

01:01 - 07 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Πιερία- Σερβία : Συμμαχία (επιχειρηματική) !
Επιχειρηματικό γραφείο διασύνδεσης πρόκειται να δημιουργηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στη Σερβία, προκειμένου να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την επίτευξη συνεργασιών μεταξύ των επιχειρηματιών της Πιερίας, από την ελληνική πλευρά, και της Γιαγκοντίνα από τη σερβική.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας επιχειρηματικής αποστολής από την Πιερία στη Σερβία, στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού - Σχεδιασμού της Περιφέρειας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

 

Το γραφείο θα το δημιουργήσει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τον δήμαρχο Γιαγκόντινα, Ντράγκαν Μάρκοβιτς στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ η ελληνική πλευρά θα αναλάβει την οργάνωση του γραφείου και τη μηχανογράφηση.

 

Η έναρξη της λειτουργίας του "τοποθετείται" χρονικά στις αρχές τις άνοιξης του 2014 ενώ αποστολή του θα είναι να κάνει γνωστά τα ελληνικά προϊόντα στη σερβική αγορά και να "φέρει" κοντά τους επιχειρηματίες των δύο χωρών.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:04 - 06 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.