ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράθυρο συνεργασίας με την Pepsico ανοίγει η ΛΟΥΞ

15:33 - 06 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
"Όλα τα σενάρια συνεργασίας με την Pepsico είναι ανοικτά και κλειστά συγχρόνως". Aυτή είναι η απάντηση του προέδρου της Λουξ, Γιάννη Μαρλαφέκα, σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα για επικείμενη συνεργασία των δύο εταιρειών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις στα ενδότερα της πολυεθνικής -που δεν φαίνεται να αφορούν την θυγατρική Tasty- είναι ραγδαίες.
Μετά το κλείσιμο της μονάδας στο Λουτράκι -σε αυτήν τη μονάδα απασχολούνταν 80 άτομα- ανέστειλε τη λειτουργία της και η μονάδα στο Κορωπί -από το προσωπικό της οποίας 55 άτομα αποχώρησαν με εθελούσια ενώ πέντε μετακόμισαν στην μονάδα στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι ανάλογο συνέβη και στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ Pepsico και ΛΟΥΞ αφορούν στην παραγωγή φασόν από τη Λουξ για την πολυεθνική. Αγορά σημάτων της τελευταίας από την ελληνική εταιρεία, μέχρι και απόκτηση πάγιων περιουσιακών στοιχείων από τη Λουξ.

Αλλωστε έχει εδώ και καιρό διαρρεύσει ότι η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας έχει περάσει για να δει τη μονάδα της πολυεθνικής στο Λουτράκι, η τιμή της οποίας ακούγεται ότι από τα 8 εκατ. ευρώ έπεσε στα 5.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:52 - 06 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.