ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft: Μετατρέπεται σε πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων

15:58 - 19 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Microsoft: Μετατρέπεται σε πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων
Η Microsoft μεταμορφώνεται από εταιρεία παροχής λογισμικού και υπηρεσιών για οργανισμούς και επιχειρήσεις, σε πάροχο λύσεων.

Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Microsoft διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών δίνοντάς τους απρόσκοπτη πρόσβαση στα αρχεία και τις επαφές τους, από οποιαδήποτε συσκευή και οποιοδήποτε σημείο. Η ευελιξία και η ταχύτητα της ενιαίας πλατφόρμας που παρέχει, κάνει την εμπειρία χρήσης πραγματική απόλαυση. Πέρα από αυτό όμως, η αυξημένη ασφάλεια των προγραμμάτων και η εξοικονόμηση χρόνου ενισχύει την παραγωγικότητα και βοηθάει τους χρήστες να μεγιστοποιούν τις δυνατότητες τους».

 

Σε μια διαδραστική παρουσίαση ο Patrick Malone, Διευθυντής Marketing και Operations μαζί με τον Μάριο Ίσαρη, Marketing Manager του τμήματος Windows Business Group, ανέδειξαν όλες τις δυνατότητες των προϊόντων της Microsoft σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, τονίζοντας την ευκολία που παρέχει η κοινή πλατφόρμα και η άμεση πρόσβαση σε όλα από παντού. Στην παρουσίαση αυτή το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει με ενεργή συμμετοχή, την πλατφόρμα και τις συσκευές των Windows, καθώς και πολλές από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές (apps) των καταναλωτών, σε όλο τον κόσμο.   Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι, «η νέα γενιά Windows φέρνει έναν γρήγορο, πιο προσωπικό τρόπο επικοινωνίας και διασκέδασης, και αξεπέραστη ασφάλεια και παραγωγικότητα. Για πρώτη φορά, το λειτουργικό σύστημα είναι από την αρχή προσωποποιημένο, επιτρέποντας στον καθέναν από μας να ορίζει την εμπειρία που έχει με τις συσκευές του, ώστε να τον εκφράζει απόλυτα».

IMG 95742

 

Η Λία Κομνηνού, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Η ζωή μας αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Πολλά από όσα θεωρούμε δεδομένα σήμερα, δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη πριν λίγα χρόνια. Ορμώμενοι από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσαρμόζουμε τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας για να παρέχουμε μια απλή, γρήγορη και απολαυστική εμπειρία κοινής πλατφόρμας, σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής για να επικοινωνήσει, να παίξει ή να δουλέψει. Η ενιαία εμπειρία χρήσης σε κάθε συσκευή και η πρόσβαση στις επαφές μας και τα αρχεία από οποιαδήποτε τοποθεσία, είναι  για μας πλέον δεδομένη. Πιστεύουμε ότι η Microsoft σήμερα καλύπτει τις καθημερινές ψηφιακές ανάγκες πληρέστερα από ποτέ.»

Τελευταία τροποποίηση στις 16:50 - 19 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.