ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

IKEA: Προσεχώς στη Θράκη

01:01 - 16 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
IKEA: Προσεχώς στη Θράκη
Όλο και περισσότερες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων επιλέγουν τη Ροδόπη για την εγκατάσταση παραρτημάτων τους και αυτό το επιβεβαιώνει ο παγκόσμιος κολοσσός ΙΚΕΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του "R", έχει ήδη βρει το χώρο στον ακριτικό νομό και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Κομοτηνή.

"Προσεχώς στη Θράκη", έγραφαν τα φυλλάδια του πολυκαταστήματος που μοιράζονταν στους πελάτες του ΙΚΕΑ στη Λάρισα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την επέκταση της αλυσίδας και στη Θράκη, κάτι που αναμένεται να δώσει "ανάσες" στην τοπική οικονομία και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

 

Το διαφημιστικό σλόγκαν φαίνεται να γίνεται πράξη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε συμφωνία για να εγκατασταθεί το ΙΚΕΑ στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής – Ροδίτη

Το IKEA είναι επιχείρηση με μεγάλα καταστήματα επίπλων, έχει σουηδική προέλευση, η έδρα της είναι στην Ολλανδία, αλλά διατηρεί σουηδική ταυτότητα. Η αλυσίδα έχει 313 καταστήματα σε 38 χώρες, πολλά στην Ευρώπη, τα υπόλοιπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, την Ασία και την Αυστραλία. Ο κατάλογος του IKEA, που περιέχει περίπου 12.000 προϊόντα, είναι τυπωμένος σε 160 εκατομμύρια αντίγραφα (2006) παγκοσμίως, και διανέμεται δωρεάν, μέσω του ταχυδρομείου και των καταστημάτων. 

Στην Ελλάδα, η εταιρία πρωτοεμφανίστηκε με ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη το 2001 και ακολούθησε ένα κατάστημα στα Σπάτα της Αττικής το 2003. Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν 5 καταστήματα ΙΚΕΑ: 2 στην Αθήνα (στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου και στην λεωφ. Κηφισού), στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, και στα Ιωάννινα.

ike150114

Τελευταία τροποποίηση στις 22:09 - 15 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.