ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαγορά της Hellastat από την Infobank

13:38 - 21 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
Την επωνυμία Infobank Hellastat Α.Ε. φέρει η νέα εταιρία που δημιουργείται στον τομέα της Επιχειρηματικής Πληροφόρησης από τη συγχώνευση των Infobank A.E. και Hellastat A.E.

Η Infobank αποτελεί  πάροχο Επιχειρηματικής και Εμπορικής Πληροφόρησης  με 25ετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά, ενώ η Hellastat είναι μία καταξιωμένη εταιρία στον κλάδο των Επιχειρηματικών Πληροφοριών, των συστημάτων αξιολόγησης φερεγγυότητας πελατών καθώς και πιστωτικών κινδύνων με δεκαετή παρουσία, που απορρόφησε προ τριετίας την Creditinfo Hellas (παλιότερα Alpha Mi.). Η νέα εταιρία αναμένεται να προσφέρει στις Ελληνικές επιχειρήσεις, σύγχρονα εργαλεία εκτίμησης  πιστοληπτικής ικανότητας και υπηρεσίες επιχειρηματικής πληροφόρησης για πάνω από 300.000 επιχειρήσεις σε συνδρομητική βάση με εξειδικευμένα προϊόντα σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών. Παράλληλα, μέσα από τις διεθνείς συνεργασίες της, η νέα εταιρεία θα καλύψει το ενδιαφέρον και τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων για εξωστρέφεια και την επιτυχή τους ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού. Η Infobank Hellastat διαθέτει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και καινοτόμες on line υπηρεσίες ικανές να προσφέρουν λύσεις για κάθε ανάγκη από τη ανάπτυξη σε νέες αγορές, τον εντοπισμό δυνητικών συνεργατών ως και την πιστοληπτική αξιολόγηση υφιστάμενων και δυνητικών συνεργατών.

Της νέας εταιρίας θα ηγηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο Χρυσόστομος Κάτσης με 20ετή εμπειρία στον Τραπεζικό κλάδο από όπου και αποχώρησε ως Διευθυντής Τομέα Corporate banking και Leasing της Ελληνικής Τράπεζας. Ο Χ.Κάτσης έχει πτυχίο Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και MBA από το University of Wales.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος σχετικά με το νέο σχήμα:  «Οι τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες καθιστούν αναγκαία τη συνένωση αξιόλογων επιχειρήσεων με σκοπό την βέλτιστη παροχή επιχειρηματικής πληροφόρησης στην αγορά. Η εμπειρία των ανθρώπων της Hellastat σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες αποτελούν κληρονομιά που θα διαφυλάξουμε και θα εξελίξουμε με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών, γεγονός που ανέκαθεν αποτελούσε δέσμευση και προτεραιότητα  για την Infobank. Μία τέτοια κίνηση είναι σε θέση να επισφραγίσει το φιλόδοξο χαρακτήρα της νέας ισχυρής εταιρείας, την πελατο-κεντρική της αντίληψη και τη διάθεσή της για εξέλιξη βασιζόμενη στο έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της και στην state of art τεχνολογία.»

Τελευταία τροποποίηση στις 14:17 - 21 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.