ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

HOL: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Odeon

13:06 - 18 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Η hellas online επεκτείνει τη συνεργασία της με την Odeon, που μετρά δύο χρόνια με τις ταινίες Finos Films της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, και φέρνει στο hol video club επιλεγμένες ταινίες από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα studios του Hollywood: Summit Entertainment, the Weinstein Company, Millenium Films και Alcon Entertainment.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαύσουν περισσότερες από 50 ταινίες των ανεξάρτητων στούντιο που εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Odeon.

Σημειώνεται ότι το hol video club περιλαμβάνεται στην υπηρεσία «hol my tv» και περιλαμβάνει περισσότερους από 4.000 τίτλους, όλες τις νέες κυκλοφορίες διαθέσιμες την ίδια μέρα με το DVD, τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές με όλους τους κύκλους επεισοδίων διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή εντελώς δωρεάν και τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικού περιεχομένου εντελώς δωρεάν.

Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με 8 ευρώ το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.