ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερχονται άλλα εννέα καταστήματα Chillbox στην Αυστρία

08:52 - 27 Μαρ 2014 | Επιχειρήσεις
Η νέα μανία των Αυστριακών έχει γίνει το ελληνικό frozen yogurt του Chillbox, που άνοιξε πρόσφατα στη Βιέννη με το «σήμα κατατεθέν» φούξια ντεκόρ του, σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με τεράστια επισκεψιμότητα.

Μάλιστα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν σταδιακά άλλα εννέα καταστήματα στην Αυστρία εμπλουτίζοντας το ευρωπαϊκό δίκτυο της ελληνικής εταιρείας.

Εντωμεταξύ, πρόσφατα σε συνέχεια της πανευρωπαϊκής της επιτυχίας, η ελληνική αλυσίδα ανακοίνωσε την είσοδό της και στην αγορά της Αμερικής. Η ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στην εν λόγω αγορά θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας με την Lymell Holdings LLC, η οποία απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα master franchise για το άνοιγμα 100 καταστημάτων chillbox για τη συγκεκριμένη αγορά, σε βάθος τετραετίας.

Η συμφωνία αυτή έρχεται σε συνέχεια της γρήγορης εξάπλωσης της Chillbox στην υψηλών απαιτήσεων ευρωπαϊκή αγορά και της πρόσφατης δημιουργίας καταστημάτων σε Αυστρία και Ουγγαρία, αποτέλεσμα της οποίας είναι σήμερα η Chillbox να διατηρεί παρουσία σε 72 σημεία, 11 χωρών.

Το δίκτυο καταστημάτων chillbox είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 55 σημεία σε λειτουργία αυτή την χρονική στιγμή. Στο εξωτερικό, το δίκτυο καταστημάτων chillbox διατηρεί παρουσία στις αγορές, της Αγγλίας (1 κατάστημα), της Αυστρίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Γαλλίας (1 κατάστημα), της Ολλανδίας (1 κατάστημα), της Ουγγαρίας (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (2 καταστήματα), και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).

Η διεύρυνση του δικτύου της Chillbox πραγματοποιείται μέσω franchise συμφωνιών που προβλέπουν στη δημιουργία καταστημάτων της αλυσίδας σε εμπορικά κέντρα και αγορές με υψηλή επισκεψιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η αλυσίδα έχει ήδη επιτύχει αξιοσημείωτη εμπορική ανάπτυξη διεθνώς, λαμβάνοντας διακρίσεις σε επίπεδο ποιότητας προϊόντος και εξυπηρέτησης πελατών, με τα καταστήματά της να τυγχάνουν ευρείας αποδοχής στις αγορές του εξωτερικού όπου ήδη δραστηριοποιείται.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:46 - 27 Μαρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.