ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετά την Aegean και η H&M "καλωσορίζει" τους φοιτητές

00:01 - 08 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Μετά την Aegean και η H&M "καλωσορίζει" τους φοιτητές
Μετά την αεροπορική εταιρεία Αegean Airlines, στροφή στο φοιτητόκοσμο επιχειρεί και η σουηδική πολυεθνική Η&Μ, καλώντας τους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στα ενδότερα του ομίλου. Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες η ελληνική αεροπορική εταιρεία εξήγγειλε την πρωτοβουλία της για δωρεάν διάθεση εισιτηρίων σε φοιτητές από νησιά της άγονης γραμμής, αλλά και από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επισκέπτονται τις οικογένειές τους, οκτώ φορές κάθε χρόνο, σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πλέον χείρα βοηθείας στους φοιτητές άπλωσε και η Η&Μ, στα γραφεία της οποίας φθάνουν καθημερινά εκατοντάδες αιτήματα από φοιτητές που ψάχνουν για πρακτική άσκηση, προγράμματα εκπαιδευτικών ευκαιριών, θέσεις μερικής απασχόλησης ή εργασία κατά τη διάρκεια των διακοπών. Έτσι πλέον και η Η&Μ αναφερόμενη στους φοιτητές της χώρας, υποστηρίζει ότι προς το παρόν, δε διαθέτουμε στην Ελλάδα τους απαιτούμενους πόρους και το χρόνο που θα επιθυμούσαμε να επενδύσουμε σε σένα που θα ήθελες να κάνεις την πρακτική σου άσκηση στην Η&Μ.

hm070414

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εταιρεία, οι φοιτητές θα μπορούσαν να εργαστούν Σύμβουλοι Πωλήσεων με συμβόλαιο εργασίας μερικής απασχόλησης σε κάποιο από τα καταστήματά της αλυσίδας, εφόσον υπάρχει μια αντίστοιχη θέση ανοικτή. "Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι όλοι οι εργαζόμενοι απασχολούνται σε πρωϊνές και απογευματινές βάρδιες καθώς και ότι μετακινούνται από κατάστημα σε κατάστημα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε γεωγραφικής περιοχής. Εάν αυτές οι παράμετροι συμβαδίζουν με τις φοιτητικές σου υποχρεώσεις, τότε σε παροτρύνουμε να επισκέπτεσαι τακτικά την ιστοσελίδας μας ώστε να μαθαίνεις από πρώτο χέρι τις ανοικτές θέσεις εργασίας", υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση. 

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

hmclothe070414

Τελευταία τροποποίηση στις 16:51 - 07 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.