ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε εταιρείες θα διεκδικήσουν το βραβείο Global Randstad Award 2014

00:01 - 10 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Πέντε εταιρείες θα διεκδικήσουν το βραβείο Global Randstad Award 2014
Το Global Randstad Award 2014 αποτελεί το επιστέγασμα της έρευνας Randstad Award, της μεγαλύτερης ανεξάρτητης έρευνας employer branding που διενεργείται παγκοσμίως.

Η έρευνα που διενεργείται για τους σκοπούς του Randstad Award αποκαλύπτει ότι οι εταιρείες BMW, The Coca-Cola Company, GE, Samsung και Sony συγκαταλέγονται στις 5 επικρατέστερες εταιρείες για το Global Randstad Award 2014 και βρίσκονται στην τελική ευθεία της διαδικασίας ανάδειξης του ελκυστικότερου εργοδότη παγκοσμίως. Οι νικητές του Global Randstad Award θα είναι 3 (Χρυσός, Ασημένιος και Χάλκινος) και θα ανακοινωθούν από τη Randstad στις 7 Μαΐου 2014.

ergodotes090414

Η έρευνα Randstad Award διεξάγεται από την εταιρεία ερευνών ICMA σε 23 χώρες, καλύπτοντας το 75% της παγκόσμιας οικονομίας και συλλέγοντας στοιχεία από σχεδόν 200.000 ερωτηθέντες. Τα εθνικά βραβεία της Randstad παραδίδονται στους ελκυστικότερους εργοδότες των χώρων που συμμετέχουν στην έρευνα τα τελευταία 14 χρόνια. Επιτυχημένες εταιρείες θεωρούνται εκείνες που οι ερωτηθέντες συγκαταλέγουν στους εργοδότες επιλογής.

 

Επί του παρόντος, 23 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, λαμβάνουν μέρος στην έρευνα Randstad Award. Οι 150 μεγαλύτερες εταιρείες κάθε χώρας είναι υποψήφιες για το τοπικό βραβείο Randstad Award. Ο νικητής του βραβείου Global Randstad Award αναδεικνύεται μέσα από τη λίστα με τις 50 κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στη βάση μιας σειράς αντικειμενικών κριτηρίων:

  • το μέγιστο αριθμό εργαζομένων
  • τα εταιρικά κέρδη (εξαιρούνται οι κυβερνητικές οργανώσεις)
  • λειτουργία της εταιρείας σε τουλάχιστον 25 χώρες
  • να υπάρχει η ίδια εταιρική επωνυμία σε όλες τις χώρες
  • να απασχολείται το λιγότερο το 30% των εργαζομένων εκτός της χώρας ίδρυσης.

Η Randstad παρουσιάζει το Global Randstad Award για πρώτη φορά κατά το τρέχον έτος, δίνοντας μια εντελώς νέα διάσταση στα αποτελέσματα της έρευνας Randstad Award. Τα αποτελέσματα ενημερώνουν για τις νέες τάσεις στο employer branding μέσα σε συγκριμένο κάθε φορά γεωγραφικό πλαίσιο, ενώ μέσα από την τελευταία έρευνα δίνεται επιπλέον και η δυνατότητα καταγραφής των εταιρειών που θεωρούνται οι ελκυστικότεροι εργοδότες παγκοσμίως.

ergodote090414

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:44 - 09 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.