ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ελίν yachting: 150 σημεία παράκτιας εξυπηρέτησης

21:36 - 08 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
ελίν yachting: 150 σημεία παράκτιας εξυπηρέτησης
80 σκάφη αναψυχής από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες, συμμετείχαν στην έκθεση Mediterranean Yacht Show που διοργανώθηκε από τις 3 ως τις 7 Μαΐου το Ναύπλιο από το Δήμο Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Η έκθεση αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς ήταν μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις που γίνονται φέτος στη Μεσόγειο για τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Η ελίν είχε την τιμή να είναι ο χρυσός χορηγός της έκθεσης, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία της την ηγετική θέση που κατέχει σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα του τουρισμού.

 

"Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις πιο ελπιδοφόρες αλλά και προσοδοφόρες κατηγορίες τουρισμού στη χώρα μας αφού έλκει επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου καθώς και πρόσωπα με μεγάλη διεθνή αναγνωρισιμότητα, δημιουργώντας έτσι έμμεση διαφήμιση για την Ελλάδα", αναφέρει ανακοίνωση του χρυσού χορηγού της έκθεσης, της εταιρείας ελίν.

 

"Οι απαιτήσεις που συνοδεύουν τον συγκεκριμένο χώρο είναι μεγάλες αλλά η, χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες ελίν yachting, έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη της εξυπηρέτησης και ποιότητας ακόμη ψηλότερα και να γίνει το σημείο αναφοράς ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του χώρου", συμπληρώνει η ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελίν yachting διαθέτει 150 παράκτια πρατήρια αλλά και σταθμούς εφοδιασμού καυσίμων στις μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.