Ειδικότερα, οι συνολικά 46 γεύσεις που η "δωδώνη" δημιουργεί αποκλειστικά από φρέσκο γάλα και αγνά υλικά, αποτελούν πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό, στα καταστήματα που η εταιρεία διατηρεί σε Βουλγαρία και Κύπρο, καθώς και στις αγορές της Μ. Βρετανίας και Γερμανίας όπου πραγματοποιεί εξαγωγές.
Με 47 χρόνια ιστορία, η "δωδώνη" αποτελεί συνώνυμο του αυθεντικού παγωτού με τα καταστήματά της να συνιστούν το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων gelateria στην ελληνική αγορά.
Στην Ελλάδα, η "δωδώνη" διατηρεί 80 καταστήματα, ενώ η παρουσία της ενισχύεται μέσω 600 σημείων HORECA και τοποθέτηση σε 830 super market. Ανακάμπτοντας από τα προβλήματα που προκάλεσε η πυρκαγιά στο εργοστάσιό της το 2012, το 2013 αποτέλεσε χρονιά εφαλτήριο της μελλοντικής εξέλιξής της.
Με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη των παγωτών της, η "δωδώνη", καινοτόμησε δημιουργώντας επιλογές για ειδικές ομάδες καταναλωτών, όπως οι γεύσεις με sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια.
Δ. Καραγιαννοπούλου