ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

easyCruise και σε ελληνικά νησιά από 31/5/2007

14:57 - 06 Νοε 2006 | Επιχειρήσεις
Την είσοδο της easyCruise στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε σήμερα ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της εταιρείας και πρόεδρος του ομίλου της easyGroup. Το πρώτο πλοίο της easyCruise, το easyCruiseOne, θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 31 Μαΐου 2007.

Η easyCruise σχεδίασε 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ταξίδια που διαρκούν από 3 ημέρες έως και 2 εβδομάδες σε 11 συνολικά ελληνικά νησιά (Μύκονος, Πάρος, Σίφνος, Μήλος, Ίος, Αμοργός, Νάξος, Φολέγανδρος, Σέριφος, Πόρος, Σπέτσες).

Οι κρουαζιέρες είναι σχεδιασμένες με τρόπο που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες Ελλήνων και ξένων τουριστών και σύμφωνα με δηλώσεις του ιδρυτή της easyCruise, Στέλιου Χατζηιωάννου «Οι πελάτες του εξωτερικού είναι σημαντικοί όχι μόνο για μας, αλλά και για την τουριστική βιομηχανία και την οικονομία της Ελλάδας, γενικότερα. Την προηγούμενη εβδομάδα, που οι κρατήσεις για τις ελληνικές κρουαζιέρες ήταν διαθέσιμες μέσα από το αγγλικό site, είδαμε ότι πελάτες μας που είχαν ταξιδέψει στη Ριβιέρα και στην Καραϊβική αγόρασαν χωρίς δισταγμό διακοπές στην Ελλάδα. Το προφίλ της Ελλάδας στο εξωτερικό αλλάζει, θεωρείται πλέον όχι μόνο όμορφος, αλλά και ασφαλής προορισμός».

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις συμβατικές κρουαζιέρες, τα πλοία της easyCruiseταξιδεύουν πρωινές ώρες και φθάνουν σε κάθε λιμάνι το μεσημέρι. Έτσι οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους όλη τη μέρα και τη νύχτα για να εξερευνήσουν κάθε προορισμό, να κάνουν μπάνιο, να φάνε στα τοπικά εστιατόρια, να κάνουν clubbing. Χάρη σε αυτή τη διαφοροποίηση, η easyCruise προσελκύει νέους, δραστήριους ανθρώπους, με μέσο όρο ηλικίας πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο ηλικίας των επιβατών του κλάδου της κρουαζιέρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.