ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MARSHELLAS: Βραβείο Αριστείας στα DIAMONDS OF THΕ GREEK ECONOMY 2014

19:41 - 04 Ιουν 2014 | Επιχειρήσεις
MARSHELLAS: Βραβείο Αριστείας στα DIAMONDS OF THΕ GREEK ECONOMY 2014
Με το βραβείο "The Most Admired Enterprises" τιμήθηκε φέτος η MARS HELLAS στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας "DIAMONDS OF THΕ GREEK ECONOMY 2014- Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας", που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως του επιχειρηματικού κόσμου.

Η MARS HELLAS ΑΕ κατέλαβε την τιμητική αυτή διάκριση και επιλέχθηκε ανάμεσα σε ένα μεγάλο πλήθος εταιρειών που συμπεριλήφθηκαν στην τελική λίστα των Diamonds of the Greek Economy.

 

"Η MARS HELLAS για μία ακόμα χρονιά αναδεικνύεται σε μια πρωτοπόρο εταιρεία, πληρώντας όλα τα οικονομικά κριτήρια αξιολόγησης ενώ παράλληλα εισπράττει την απόλυτη αποδοχή του επιχειρηματικού κόσμου", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία. Το βραβείο για την MARS HELLAS παρέλαβε η Γεωργία Καρούντζου, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές επεσήμανε ότι η MarsHellas θα συνεχίσει να δίνει δυναμικά το παρόν στο επιχειρηματικό στερέωμα, σεβόμενη τις αρχές της "υπευθυνότητας", της "ποιότητας", της "αποτελεσματικότητας", της "ελευθερίας" και της "αμοιβαιότητας". Οι διακρίσεις και η επίτευξη των στόχων, τόνισε η κυρία Καρούντζου, επιβεβαιώνουν την άποψη των ανθρώπων της MARS HELLASότι η εντατική και μεθοδική δουλειά αποφέρει καρπούς.

 

Μεταξύ άλλων, τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η αξιολόγηση των επιχειρήσεων ήταν τα εξής: πωλήσεις άνω των 10 εκατ. Ευρώ, ο τζίρος να μην έχει υποχωρήσει πάνω από 13%, τα προ φόρων κέρδη να μην έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 30% και να μην υπερβαίνουν τα 300.000 Ευρώ, τα μεικτά κέρδη να μην έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 25% και να διαμορφώνονται άνω των 1,5 εκατ. Ευρώ, ίδια κεφάλαια άνω των 3 εκατ. Ευρώ, σχέση τζίρου- υποχρεώσεων να είναι μικρότερη του 1/0,9 (με εξαίρεση περιπτώσεις εταιρειών με πολύ υψηλή αύξηση τζίρου), ο Δείκτης δανειακής επιβάρυνσης να διαμορφώνεται χαμηλότερα του 90% (εξαιρούνται θυγατρικές πολυεθνικών) και τέλος η απόδοση ιδίων κεφαλαίων να κυμαίνεται άνω του 2%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.