ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ως τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για την ένταξη 50 start - ups στη ΘΕΑ

17:42 - 01 Σεπ 2014 | Επιχειρήσεις
Ως τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για την ένταξη 50 start - ups στη ΘΕΑ
Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ).

Από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, και κάθε Τρίτη, και για όλο τον Σεπτέμβριο, η ΘΕΑ θα είναι ανοιχτή όλη τη μέρα μέχρι τις 21:00, όπου θα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις, να γνωριστεί με την ομάδα υποστήριξης και να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις της.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής επί τόπου, για την υποστήριξη όποιου χρειάζεται βοήθεια.
Υπενθυμίζεται ότι στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups), για χρονικό διάστημα ως 18 μηνών, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης.

Το έργο εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο Αθήνα», που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Η ΘΕΑ θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις εξής υπηρεσίες:
1) Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης.
2) Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού).
3) Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης/κατάρτισης.
4) Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων.
5) Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών ομάδων.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:58 - 01 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.